Snälla bli min igen

Grattis på din femårsdag mitt hjärta. Idag är det den 3:e September, och det har alltså gått fem år sedan du och dina nio syskon mötte dagens ljus. Det har gått fem år sedan min allra bästa vän kom till världen.
 
Det har även gått två år sedan vi firade din allra sista födelsedag, och vi visste om det. Din allra bästa födelsedag. Du fick goda köttben, och massa bus. Allting för att fira dig. Du visste ju inte om att du fyllde år, men du märkte med all säkerhet att det var en speciell dag. För det var det, en speciell dag, allting med dig var speciellt, och borde firas.
 
Jag hoppas någonstans inom mig att det finns någonting efter det här. Att du befinner dig i en bättre värld nu i Nangijala. I en bättre värld tillsammans med Alice, Agda och "Farfar". Jag hoppas att du får ostbågar och oändligt med mys och bus. Jag tvivlar inte en sekund på att om det är så, så tar "Farfar" hand om dig jättebra. Andreas vet att han hade älskat dig lika mycket som vi gjorde och gör. Han låter "Farfar" ta hand om dig nu, när vi inte kunde göra mer.
 
Idag brinner ditt ljus min älskade govovve, så du kan se från din sida av regnbågen i Nangijala att vi ännu inte glömt dig. Så du kan se att du fortfarande hör hemma här, hos oss.
Vi saknar dig, varenda dag, så det gör ont inom oss.
 
Än en gång, grattis på födelsedagen älskling, jag älskar dig till döds.
 

RSS 2.0